affi's FotoPage

By: affi haqq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Mar-2008 10:21 Email | Share | | Bookmark
Sambungan koleksi gambar Hubby @ Vernice

melompat tinggi
jauh termenung tuuu
bestnya
View all 6 photos...
erm..tu la..caption nya ntah apa2 yg i taip...sepatutnya empunya badan kena ader kat sebelah..baru la leh story gambar ni kat mana dan mana..........


Monday, 10-Mar-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
Tugu Negara

"abang tenung apa tu?"
Panglima Hang Haqq!
yg ni Panglima version Ultraman..
View all 12 photos...
Last weekend me n my family...tetiba terdetik nk pergi ke Tugu negara yg mana my kids tak pernah sampai..walaupun dok KL. Mulanya diaorg takut..coz besar sangat...lelama br ok..Sebelum tu pekena tosai masala ngan teh tarik mamak kat Sri Hartamas..then terus ke Tugu negera..


Monday, 3-Mar-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
Dalam Kenangan..

mlm sebelum ker airport...tudung biru tu my lovely mum
aeman, affi, adip and atila depan museum of cartoon
amacam..mana lagi macho?
View all 10 photos...
Trip ke Penang...hantar mak ke Tanah Suci..tp ni gambar dlm hp..just kat beach jer..
gambak mak byk dlm camera Kak Gi, ...
Antara lokasinya kat beach Tanjung Bungah dan yg paling best kat Museum of Cartoon...i yg mak budak pun x tentu arah ni kan pulak my kids...teruja gituu


Monday, 3-Mar-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark
sambungan trip ke Cameron hari tu...

adik affi noty...
jemput minum semua..
buah cherry hutan yg sempat di petik di tepi jalan..
Qualiti gambarr kurengg best skit coz guna hp jer..


Wednesday, 20-Feb-2008 12:59 Email | Share | | Bookmark
Koleksi gambar hb @ Venice

venice 1
venice1
venice3
View all 4 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net